top of page

 

INSAMLINGSSTIFTELSEN

ABRIGO RAINHA SILVIA

VÅR VISION

Abrigos verksamhet bygger på övertygelsen att självförtroende, självförsörjning och självständighet endast kan byggas upp då utstötta kvinnor inte längre ses som föremål för välgörenhet utan som medarbetare till sin egen förändring.

VÅR VERKSAMHET

Abrigos arbete vänder sig till övergivna, gravida kvinnor från Rio de Janeiros gator och kåkstäder.

 

Här finner de och deras barn bostad och uppehälle i en trygg och utvecklande miljö. Läkare, psykolog och socionom ger dem hjälp att återfinna sin plats i samhället och pedagog och lärare slussar in dem i undervisning och utbildning.

VAD VI GÖR

Insamlingsstiftelsen för Abrigo Rainha Sílvia (organisationsnummer 855100-5161) förvaltar och förmedlar medel till Abrigo Rainha Silvias verksamhet i Itaboraí utanför Rio de Janeiro.

 

Stiftelsen är ett 90-konto, vilket innebär att vi har ett sjusiffrigt PlusGirokonto och bankgironummer som inleds med 90. Den insamlingsorganisation som uppfyller högt ställda krav godkänns som 90-kontoinnehavare. 90-kontot är en kvalitetsstämpel för seriösa insamlingsorganisationer. 

Mer info om detta finns på svensk insamlingskontrolls hemsida www.insamlingskontroll.se/90konto

Tyvärr finns stadgarna endast på svenska för tillfället. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig kontakta oss via telefon eller mejl vid frågor.

bottom of page