Search
  • abrigorainhasilvia

Kära vänner och medarbetare,


När jag skriver detta brev en solig marsdag har jag tillbringat nästan fyra månader i Sverige. Jag har njutit av decembermörkret med alla ljus och juldekorationerna, soliga februaridagar med barn som leker i snön och när jag igår vandrade i Botaniska trädgården här i Göteborg såg jag blommor som trotsar kylan.

De dramatiska skillnaderna mellan årstiderna

här i Sverige känns fantastiskt för mig, som är van vid en ständig Brasilianska sommar.

Jag vill tacka min företrädare Louise Bennshagen, som hjälpt mig att sätta mig in i arbetet och jag vill svara på en fråga som många ställt – vem leder arbetet på Abrigo?


Det gör Louis Lopes, som har arbetat med mig under fem år, som har en god utbildning i administration och arbetsledning och - viktigast! - delar våra ideal. Jag har daglig kontakt med honom och med arbetslag och kvinnor på Abrigo.


Bakom oss har vi ett svårt år. Stängda kyrkor och inställt arbete i församlingar och föreningar har minskat våra inkomster. Men tack vare våra lojala givare har vi garanterat finansiering för ännu ett år. Jag vill be Dig, som tror på vår arbetsmodell ”Hjälp till självhjälp genom självförtroende och kunskap” – sprid information om Abrigo till Dina vänner171 views0 comments

Recent Posts

See All